Şehit Batuhan Ergin Anadolu Lisesi

Vizyon: Evrensel değerleri temel alarak yaptığı eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetleriyle her alanda yetkin, yaratıcı, girişimci, ahlaki değer ve toplumsal sorumluluk sahibi üstün nitelikli bireyler yetiştirmeyi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun, Büyükçekmece ilçesinin en çok tercih edilen kurumu olmak.

Misyon: Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun ve varlığının önemini kavramış, Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilkelerini rehber edinmiş, kendi kültürünü özümseyerek evrenselliği yakalayabilen, donanımlı, sosyal sorumluluk bilincine ve özgüvene sahip nesiller yetiştiren bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 09.00 Ders Bitiş : 15.55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitbatuhanergin.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi D100 Karayolu Caddesi No370 Büyükçekmece / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Büyükçekmece Beykent bölgesi.

Ulaşım Okulumuz metrobüs Hadımköy durağında E-5 karayolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40 km ve ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.